ΤΟ ROBOCOFF

01

ROBOCOFF - ΤΙ ΕΙΝΑΙ

Καινοτόμο, καινούργιο προϊόν..

Είναι ένα ολοκαίνουργιο καινοτόμο προϊόν στην αγορά και το πιο δυνατό εργαλείο στις πωλήσεις καφέ και παγωτού στις μέρες μας, δεν απαιτεί επαφή με άλλον ανθρώπινο παράγοντα και γι’ αυτό το λόγο προσφέρει ασφάλεια κ απόλυτη υγιεινή (covid-19 safe).Το ρομπότ-barista δεν καταλαμβάνει μεγάλο χώρο και είναι λειτουργικό 24 ώρες το 24ωρο. Δέχεται πληρωμές με κάρτες, μετρητά κι επιστρέφει ρέστα. Από τη στιγμή της πληρωμής, ετοιμάζει απολαυστικό καφέ και παγωτό σε μόλις 50 δευτερόλεπτα. Η όλη διαδικασία είναι τρομερά εντυπωσιακή καθώς είvαι ένα καινοτόμο ρομπότ-barista, μια μηχανή τεχνητής νοημοσύνης που θα μετατρέψει την διαδικασία παρασκευής του καφέ και του παγωτού σας, σε μια μοναδική εμπειρία!

02

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ ΚΑΦΕ ΕΠΕΚΤΕΙΝΕΤΑΙ

Τα τελευταία χρόνια η μέση ετήσια ανάπτυξη της εν λόγω αγοράς εκτιμήθηκε στο 13%. Σύμφωνα με προγνωστικά τραπεζικών αναλυτών της Barclay, το εγγύς μέλλον για τους ειδήμονες του καφέ διαγράφεται πολλά υποσχόμενο. Το 2019-2020 εκτιμάται αύξηση της τάξεως του 7% στις παγκόσμιες εισπράξεις καφέ σε σχέση με πέρυσι, ενώ η κατανάλωσή του θα αυξηθεί περίπου κατά 3%. Το 2017/2018, η παγκόσμια παραγωγή καφέ ανήλθε σε 159,8 εκατομμύρια σάκους των 60 kg (Υπουργείο Γεωργίας των Η.Ȇ.Α.). Κυρίως στην Κεντρική Ευρώπη ο κόσμος πίνει καφέ με γάλα (57%), γλυκό (22%), ή απλώς σκέτο (13%). Οι ειδικοί στον κλάδο κάνουν λόγο για αύξηση της εμπορικής αξίας παρά τα σταθερά επίπεδα κατανάλωσης καφέ των Ευρωπαίων. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να βγάλεις χρήματα απ’ τον καφέ! Σου παρουσιάζουμε τον ευκολότερο τρόπο για να ξεκινήσεις τη δική σου επιχείρηση!

03

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΤΟΥ FRANCHISE

Καινοτόμο, καινούργιο προϊόν..

H Robocoff είναι μια δυναμικά αναπτυσσόμενη αλυσίδα καφέ, γνωστή για τους φρεσκοκαβουρδισμένους, υψηλής ποιότητας κόκκους καφέ.

Το menu περιλαμβάνει: παγωτό, espresso, κρύα σοκολάτα, κακάο και άλλα ροφήματα. Η πλειονότητα των καταναλωτών πίνει καφέ αρκετές φορές την ημέρα.

Τονώνει, αναζωογονεί τον εγκέφαλο και προσφέρει ενέργεια. Γιατί, λοιπόν, να μην επωφεληθείς χρηματικά από αυτό; Επιπλέον, το μέσο περιθώριο κέρδους στον καφέ είναι 400-500%.

Ο καφές αποτελεί το κορυφαίο σε πωλήσεις προϊόν παγκοσμίως μετά το πετρέλαιο.

ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ

  • Το επενδυτικό κεφάλαιο για συμμετοχή στην αλυσίδα καφέ.
  • Το ενοίκιο χώρου (ενδεικτικά 4 τ.μ.) σε εμπορικά κέντρα, αεροδρόμια, στάσεις λεωφορείων ή τρένων, και γενικά σε οποιοδήποτε πολυσύχναστο μέρος.
  • Αγορά ενός περιπτέρου Robocoff.
  • Δεν απαιτείται προηγούμενη εμπειρία στο χώρο της εστίασης.

04

ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑΤΑ

  • Λόγω του μικρού χώρου που καταλαμβάνει (μόλις 4m²) και της εύκολης εγκατάστασής του, μπορεί να τοποθετηθεί σε οποιοδήποτε χώρο μαζικής προσέλευσης (σταθμοί τρένων, λεωφορείων, στάσεις, αεροδρόμια, malls, σχολεία, πανεπιστήμια, πλατείες, πάρκα, παραλίες κλπ)
  • Είναι ένα μηχάνημα που δεν απαιτεί επαφή με άλλον ανθρώπινο παράγοντα και γι’ αυτό το λόγο προσφέρει ασφάλεια και απόλυτη υγιεινή (covid-19 safe).
  • Η παραγωγή καφέ και παγωτού είναι φουτουριστική αφού γίνεται από ρομποτικό βραχίονα και γι’ αυτό προσελκύει όλα τα βλέμματα κι ενθουσιάζει μικρούς και μεγάλους.
  • Ένα άλλο σημαντικό πλεονέκτημα είναι ότι αναπτύσσει διάδραση με τον κόσμο. Είναι σε θέση να δέχεται φωνητικές εντολές και να επικοινωνεί λεκτικά ή με χειρονομίες με τον κάθε πελάτη.
  • Συνδυάζει τεχνολογία, ποιότητα, ταχύτητα, ασφάλεια και υγιεινή.

05

ΓΙΑΤΙ ROBOCOFF?

Προσελκύει τα βλέμματα προκαλώντας το ενδιαφέρον.

Επικοινωνεί με τους πελάτες με ομιλία και χειρονομίες.

Δέχεται φωνητικές εντολές ή εντολές μέσω οθόνης αφής.

Ετοιμάζει και προσφέρει αρωματικό καφέ και παγωτό με τη χρήση ρομποτικού βραχίονα.

Παρέχει πληροφορίες σε μεγάλη LED οθόνη.

Δέχεται πληρωμές με μετρητά ή μέσω κάρτας (Apple Pay κ.ά.)..

Δεν καπνίζει, δεν αρρωσταίνει και δεν κλέβει ποτέ.

Το ρομπότ-barista δουλεύει 24/7 χωρίς διακοπές.

06

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ

Πλάτος – 1600 mm
Βάθος – 1620 mm
Ύψος – 1700 mm
Βάρος – 950 kg

ΡΟΜΠΟΤΙΚΟΣ ΒΡΑΧΙΟΝΑΣ

Περιστροφικοί άξονες – 6
Επίπεδα εμβέλειας λαβής βραχίονα – 1
Μοίρες λειτουργίας βραχίονα – 350 ᵒ
Σφαιρική ακτίνα λειτουργίας – 600 mm

AVATAR - ELECTRA

Φάσμα ελευθερίας – 14
Φωνητικές ειδοποιήσεις – ΝΑΙ
Αναγνώριση φωνής – ΝΑΙ
Σύστημα αναγνώρισης προσώπου –ΝΑΙ
Εντοπισμός προσώπου – ΝΑΙ

ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Κάρτα – ΝΑΙ
Μετρητά – ΝΑΙ
Κέρματα – ΝΑΙ
Ρέστα – ΝΑΙ

ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Μέγιστη κατανάλωση ενέργειας – 8 kW

ΟΘΟΝΗ LED

SMD 256x256 - ΝΑΙ

ΤΕΡΜΑΤΙΚΟ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Οθόνη αφής 15” - ΝΑΙ